Spacare

Kvalitet og velvære

 

wendtogsorensen

Det er vigtigt at du vedligeholder din spa med de rigtige produkter hver uge og hver gang man bader. Vi er forhandlere af Wendt & Sørensens fanstastiske Spacare produkter, som er prouceret og udviklet her i Danmark. Vores filosofi er, at kvalitet ikke er noget vi går på kompromis med.

 

Minichlorkr.149,-

Brugsanvisning:

SpaCare MiniChlor Granular anvendes til sikring af vandhygiejnen i udendørs- og indendørs spa, whirlpools og børnebassiner med et vandindhold fra 1000-3000 liter vand.

Sunwackr.240,-

Brugsanvisning:

SpaCare SunWac 9-tabletter anvendes til sikring af vandhygiejnen i udendørs- og indendørs spa, whirlpools og børnebassiner med et vandindhold fra 500-2000 liter vand.

 

Alkadownkr.139,-

Brugsanvisning:

SpaCare Alka Down anvendes i udendørs- og indendørs spa til sænkning af badevandets alkalitet. Høj alkalitet giver kalkudfældninger og uklart vand og gør det vanskeligt, at ændre pH-værdien.

PHdownkr.78,50

Brugsanvisning:

SpaCare pH Down Granular anvendes i udendørs- og indendørs spa til sænkning af badevandets pH-værdi.

NoScalekr.139,50

Brugsanvisning:

SpaCare No Scale forebygger generende udfældninger af kalk og okker i udendørs- og indendørs spa. Anvendes i områder med ”hårdt” og jernholdigt vand.

Bright&Clearkr.91,50

Brugsanvisning:

SpaCare Bright & Clear anvendes i udendørs- og indendørs spa med filteranlæg hvor der ønskes en hurtig forbedring af vandets klarhed.

CoverCareBoxkr.307,-

 

CoverCare Box indeholder Cover Cleaner, Cover Protect, vaskesvamp og mikrofiberklud.

FoamDownkr.87,50

Brugsanvisning:

SpaCare Foam Down anvendes i ude- og indendørsspa, whirlpools og swimmingpools hvor der dannes uønsket skum på vandoverfladen på grund af f.eks. sæbe- eller kosmetikrester fra de badende.

BiofilmCleanerkr.344,-

Brugsanvisning:

SpaCare Biofilm Cleaner anvendes til at fjerne biofilm i rørsystemet i: udendørs spa, hot tops, outdoor Spa og varmtvandsbade.

FilterCleanerkr.90,50

Brugsanvisning:

SpaCare Filter Cleaner anvendes til rengøring af snavsede filterpatroner i udendørs spa og whirlpools. Under filterdrift opsamler filterpatronen bl.a. kosmetik og hudrester, der danner en fedtet belægning som tilstopper filterpatronen, som derfor må rengøres regelmæssigt.

SpaCleanSpraykr.79,-

 

SpaClean anvendes til rengøring af vandlinjen i SPA og Whirlpools og til badets sanitets områder. Fugt overfladen med vand, Spray SpaClean på og lad det virke i 5- 15 min. Brug en svamp for at løsne fastsiddende snavs. Efterskyl altid grundigt med rent vand. Gentag behandlingen om nødvendigt.

 

INFO...

Wendt & Sørensen A/S har siden grundlæggelsen i 1971 arbejdet med special kemi. Virksomheden har udviklet sig fra udelukkende at være orienteret mod det danske marked, til i dag at betjene kunder i hele Nordeuropa - fra spaforhandlere i sydtyskland til forbrændingsanlæg i Kiruna.

Deres 4 afdelinger udvikler, producerer og distribuerer produkter til reduktion af miljøbelastning og sundhedsfare i vand- og luftbårne systemer.

 

Wendt&sorensen_logo

Primulavænget 1 :: 3390 Hundested :: Telefon: 40 72 74 76 :: E-mail info@northpool.dk